Online adverteren

Adverteer (ook) online. Het is voor iedere onderneming goed om online zichtbaar te zijn. Met onze online marketingdiensten kun je heel veel kanten op. In vergelijking met print kan je doelgerichter adverteren. Je bepaalt wie de advertentie te zien krijgt per plaats, leeftijdscategorie en interesses. Je kunt met een budget van € 5,00 per dag al een hoop traffic genereren. Wij weten wat werkt, maar jij bepaalt hoe lang zo’n campagne loopt: 5 dagen, 2 weken, een maand. Wat je nodig hebt is een advertentieontwerp dat naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Dat maken we graag voor je. We zijn vertrouwd met de bekende tools die ervoor zorgen dat jouw onderneming groeit!

Online advertentie mogelijkheden bij ons

Als uitgever van huis-aan-huisbladen en als mediabureau
bieden wij een compleet pakket. Op maat gemaakte advertentiecampagnes in print en online.
Cross mediaal werken is zinvol. Wij maken een perfecte mix van
print en social media. Belangrijk is dat het er goed uit ziet, conform het doel dat je voor ogen hebt. Grafisch ontwerp vertaald naar drukwerk, in huis-aan-huiskranten, naar webdesign, online marketing en de Totaal magazines die wij maandelijks maken.

ADVERTEREN VIA GOOGLE

Binnen Google zijn er talloze advertentiemogelijkheden, zoals Search advertenties, Shopping advertenties, Video advertenties, Maps adverteren. Doordat Google vele targeting opties beschikbaar stelt, zoals zoekwoorden en demografische gegevens kun jij jouw doelgroep bereiken. Hierdoor krijg je als het goed wordt ingezet meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website toe. Meestal wordt hier met een Pay per Click (PPC) systeem gewerkt en betaal je dus óók echt wat er daadwerkelijk gebruikt wordt.

Wil je graag meer informatie hierover ontvangen?

ADVERTEREN VIA DISPLAY ADVERTISING

Display advertenties zijn afbeelding en video’s die je bijvoorbeeld op nieuwssites ziet in de vorm van banners. Deze worden getoond in apps en op (nieuws)websites. Heb jij al eens zo’n advertentie gezien op bijvoorbeeld de website van de Telegraaf, NU.nl of een andere nieuwssite? Door deze methode van adverteren in te zetten verwijs je klanten die klikken door naar jouw website. Klicks zijn goed meetbaar en tussendoor is zo’n campagne makkelijk te optimaliseren.


Wil je graag meer informatie hierover ontvangen?

ADVERTEREN VIA FACEBOOK EN INSTAGRAM

Binnen Facebook en Instagram kunnen er campagnes worden opgezet waarmee je direct jouw doelgroep bereikt. Afhankelijk van jouw doelen zijn er verschillende advertentiemogelijkheden. Door de vele targetingmogelijkheden, zoals leeftijd, woonplaats en interesses kan de doelgroep die jij voor ogen hebt specifiek benaderd worden.

Wil je graag meer informatie hierover ontvangen?

ADVERTEREN VIA LINKEDIN

Ben jij meer gericht op de zakelijke markt, dan kan adverteren op LinkedIn meer wat voor jou zijn. Gebruikers van LinkedIn zijn over het algemeen beroepsprofessionals. Binnen dit platform zijn er verschillende advertentievormen en wordt er gebruikt gemaakt van uitgebreide targetingmogelijkheden om jouw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken. 

Wil je graag meer informatie hierover ontvangen?

Waar wil jij adverteren?

Wij bieden het meest lokale bereik in Midden-Nederland!
Heb je interesse om in heel Midden-Nederland zichtbaar te zijn?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.