Onze uitgeverij

Peters Communicatie BV is de veelzijdige uitgever van een breed scala huis-aan-huis magazines. Onze Totaal-uitgaven zijn een begrip in de regio. Stuk voor stuk prettig leesbare magazines. Niet alleen denken we na over hoe uw onderneming zich hierin het best kan profileren, maar zijn we ook voortdurend we bezig om de leesbaarheid te vergroten. Onze bladen moeten 'smoelen'. Wat we de lezer bieden aan maatschappelijke en culturele artikelen moet boeiend zijn. Uiteindelijk plukken onze adverteerders daar de vruchten van!

   

Naast de maandelijkse Totaal-uitgaven brengen wij custom made magazines uit. Meestal ter ere van een speciale gebeurtenis of jubileum. Illustratief is de Van de Vendel Special. Samen met deze onderneming maakten wij een special, die uitgebracht werd ter ere van hun nieuwe pand. Een mooi verzamelwerk over hun ontwikkeling in de afgelopen jaren. De special is verspreid in het gebied waarin het bedrijf opereert


Kranten

Ook op het gebied van kranten zijn we u graag van dienst. Middels onze eigen uitgaven en de dag-en weekbladen van regionale en landelijke uitgeverijen. Ons eigen aanbod kranten bestaat uit de Kerstkrant en de Paaskrant. Daarnaast hebben andere uitgevers een zeer divers aanbod, kijk hiervoor onder het kopje Mediabureau.