MEDIABUREAU

jezelf onderscheiden

TERUG


Mediabureau

Adverteer via ons in huis-aan-huis media. Zowel regionaal als landelijk voor bijzonder scherpe tarieven. Door onze intensieve samenwerking met veel dag- en weekbladen bedingen wij gunstige tarieven. Dat voordeel delen we graag met u.
[Adverteren via Peters Communicatie BV voor bijzonder scherpe tarieven]
Want onnodig veel geld uitgeven aan reclamecampagnes is niet moeilijk. Jezelf onderscheiden binnen de kaders van een transparant budget, wordt ingewikkelder. Met veel creativiteit en efficiëntie maken wij met u een doortastend mediaplan. Wij willen campagnes die hout snijden!
U wilt een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw doelgroep. En dat is onze zorg! Daarom moet opmaak, oplage en bereikbaarheid in de juiste balans zijn. Maximale outcome van onze gezamenlijke inspanningen, dat is ons doel.

Huis-aan-huiskranten / dagbladen / weekbladen
Verspreidingsgebied: naar keuze
 

Grafisch Ontwerp

Hoe bereikt u uw doelgroep? Welke indruk wilt u achterlaten? Juist dat is communicatie. Waarschijnlijk heeft u daar zelf hele goede ideeën over. Aan ons de taak om een subtiele vertaalslag te maken naar een geweldig ontwerp. Design met de modernste inzichten: Brochures, advertenties, websites en nieuwe of aanpassing van uw huisstijl. Ons hart ligt bij het MKB, daartoe behoort een grote groep zelfstandigen. Onze veelzijdige service blijkt juist voor deze groep ondernemers van grote toegevoegde waarde. Visitekaartjes, briefpapier en promotiematerialen ontwerpen en maken wij graag voor u. Zo heeft u deze onmisbare communicatiemiddelen snel in huis. En kunt u blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Ook wanneer u drukwerk en dergelijke zelf organiseerde, loont het om eens te informeren naar onze druktarieven. De tarieven die wij bieden zijn gegarandeerd gunstig! Mede te danken aan de volumes die wij zelf maandelijks te perse brengen. U lift mee op ons uitstekende netwerk van drukkerijpartners.