Een minimale vertoning van 360 keer per dag en 2.520 keer week! Hoe? Met onze unieke ledvertising mogelijkheden op 5 toplocaties in Veenendaal! In samenwerking met de Gemeente Veenendaal en Suurland Outdoor presenteren wij een compleet nieuwe vorm van adverteren.

Een led advertentie is een ideaal middel om zo uw producten/services aan de man te brengen. Met een minimale vertoning van 360 keer per dag bereikt u een groot publiek in Veenendaal.

voor-en-achterkant-ledscherm

Led advertenties Veenendaal

Bereik een maximaal publiek met de led techniek: Info-Line Hybride. Het gaat hier om twee schermen boven elkaar. Op het bovenste gedeelte van de digitale zuil geeft de Gemeente Veenendaal haar mededelingen weer. Op het onderste Full Colour led scherm kunt u adverteren. Natuurlijk is het mogelijk om op zondag geen reclameboodschap te vertonen. 

Flitsend reclame met led display adverteren, is de digitale manier om uw activiteiten te presenteren. Peters Communicatie brengt uw boodschap tot leven via hoge kwaliteit ledvertising. Digitale buitenreclame is opvallend!

Ledvertising is het perfecte medium voor het communiceren van uw wekelijkse aanbiedingen. Feit is dat led display adverteren het directe koopgedrag van mensen beïnvloed. Met een doorverwijzing naar uw URL zal ook het bezoekersaantal op uw website stijgen. Wij bieden u Info-Line Hybride led advertenties op vijf toplocaties in Veenendaal. Led display adverteren is te combineren met een speciale aantrekkelijke aanbieding met ons magazine Veenendaal Totaal. Bij alle ledvertising pakketen zitten ontwerpkosten inbegrepen. Genereer maximale aandacht voor uw onderneming.

Uw led advertenties makkelijk beheren

Wilt u uw advertenties wijzigen? Dan is dit geen probleem. Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS-systeem kunt u gemakkelijk advertenties aanpassen overal waar u wilt, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. Dat kan handig zijn als u met tijdelijke aanbiedingen werkt, zoals een weekaanbieding of iets dergelijks.

LED-scherm

Benieuwd naar welke 5 top locaties?

Lorentzstraat

Rondweg-West bij de A12

Prins Clauslaan

Rondweg-West

Wageningselaan 

Deze bedrijven waren u voor

Informeer naar onze unieke ledvertising mogelijkheden!

Aanvraag led advertentie

  • Hier kunt u o.a. uw wensen uitlichten.