LED ADVERTENTIE

Uw flitsende boodschap aan een groot publiek

TERUG


Bereik een maximaal publiek: minimaal 360 keer per dag en 2.520 keer per week! Hoe? Met onze unieke ledvertising mogelijkheden op 5 toplocaties in Veenendaal! In samenwerking met de Gemeente en Suurland outdoor presenteren wij een compleet nieuwe Ledtechniek: Info-Line Hybride.
Het gaat hier om twee schermen boven elkaar. Op het bovenste gedeelte van de digitale zuil geeft de Gemeente Veenendaal haar mededelingen weer. Op het onderste Full Colour ledscherm kunt u adverteren. Natuurlijk is het mogelijk om op zondag geen reclameboodschappen te vertonen.
Flitsend reclame maken met led display adverteren, is de digitale manier om uw activiteiten te presenteren. Peters Communicatie brengt uw boodschap tot leven via hoge kwaliteit ledvertising. Digitale buitenreclame is opvallend en actiegericht. 

Ledvertising is het perfecte medium voor het communiceren van uw wekelijkse aanbiedingen. Feit is dat Led display adverteren het directe koopgedrag van consumenten beïnvloedt. Met een doorverwijzing naar uw URL zal ook het bezoekersaantal op uw website stijgen.
Wij bieden u 5 Info-Line Hybride Led advertentie schermen op vijf toplocaties in Veenendaal. Deze Info-Line Hybride zuilen zullen vanaf eind maart draaien.Led display adverteren is te combineren met een speciale, aantrekkelijke aanbieding met ons magazine Veenendaal Totaal . Uw digitale buitenreclame is binnen 24 uur up and running. Bij alle ledvertising pakketten  zijn de ontwerpkosten inbegrepen. Genereer maximale aandacht voor uw onderneming, informeer naar onze unieke ledvertising mogelijkheden!