Speciaal voor ondernemers, marketing- en communicatieverantwoordelijken en alle andere geintereseerden, die op de hoogte willen blijven van de laatste trends, is er een programma van kennissessies samengesteld. Deelname aan deze sessies is gratis, maar vol is vol, dus schrijf u snel in. Als u online niet goed vindbaar bent en u hoger genoteerd wilt staan in Google, kom dan naar de kennissessie zoekmachine optimalisatie. Op donderdag 28 november vanaf 15.30 geeft Annemarie alle tips en tricks om beter te scoren in Google.
Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

Hoeveel bezoekers komen er op mijn website? Op welke manier komen ze op mijn website? Google Analytics is niet alleen het analyseren van uw website, het zegt ook veel over uw doelgroep. Nieuwsgierig geworden? Meld u aan voor donderdag 23 januari vanaf 15.30
Aanmelden kan via onderstaand formulier. 

Mensen kopen niet wat u doet maar waarom u het doet. In deze kennissessie gaat u op zoek naar uw potentiële klanten, hoe deze te bereiken en te overtuigen. Wilt u ook meer klandizie? Geef u op voor donderdag 26 maart vanaf 15.30. 
Aanmelden kan via onderstaand formulier.