Online marketing zorgt ervoor dat u meer online succes behaald. Het is voor iedere onderneming goed om online aanwezig te zijn. Met onze online marketing diensten kan u heel veel kanten op als het gaat over mogelijkheden. Zo zijn we alom bekend met bekende tools die ervoor zorgen om uw onderneming te laten groeien!

Online Marketing

Online Marketing mogelijkheden bij ons

Bekijk onze expertises in het online marketing vakgebied.

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van jouw website om zo beter gevonden te worden binnen de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google en Bing. Door on-page en off-page SEO te passen, zal de positie stijgen en daardoor dus beter gevonden worden.

SEA

Met zoekmachine marketing (SEA) kan er heel erg doelgericht geadverteerd worden binnen de zoekmachines. Google Ads is hier een voorbeeld van. Door dat er met een SEA-campagne focust op specifieke zoekwoorden, wordt er precies de juiste doelgroep bereikt. Dat resulteert in dat er meer kwalitatieve bezoekers naar uw website zullen gaan. Met een Pay per Click (PPC) systeem betaal je óók echt wat er daadwerkelijk gebruikt word.

MailChimp

MailChimp is een bekende e-mailmarketing tool die ingezet kan worden om klanten te benaderen. Door een e-mailmarketing campagne goed in te zetten, bereikt u uw doelgroep, verhoogt u het aantal website bezoekers, versterkt uw relaties en wordt er omzet gegenereerd. Een goede manier dus om met klanten in contact te komen!

Facebook advertising

Binnen Facebook kunnen er campagnes worden opgezet waarmee u direct uw doelgroep bereikt Door de vele targeting opties kan de doelgroep die u voor ogen heeft specifiek benaderd worden. In combinatie met de Facebook Pixel is er een mogelijkheid om retargeting in te zetten voor o.a. website bezoekers en winkelbezoekers.

online-marketing

Aanvraag online marketing

  • Hier kunt u o.a. uw wensen uitlichten.